Apotheek Van Ghyseghem

Beschrijving

De uitbreiding van apotheek Van Ghyseghem gaat gepaard met een verdubbeling in oppervlakte en een nieuw concept voor de apotheek. Het nieuwe gebouw dat eveneens van de hand van META is, wordt ingericht in samenwerking met het ontwerpbureau Met Zicht Op Zee. De apotheek bestaat uit twee delen: een witte ruimte voor de klanten en een zwarte ruimte voor de apotheker en het personeel. Deze scenografie volgt de zonering tussen oud en nieuw. De apotheek heeft een zelfbedieningsgedeelte en een deel waar de klant zich tot de apothekers moeten wenden. Het publieke gedeelte wordt opgezet als een ruimte waarin de bezoekers zich laten leiden. De meubels zijn zo vormgegeven dat zij bijdragen aan het begeleiden van de bezoeker en ruimte bieden voor verschillende opstellingen.

Achteraan de apotheek bevindt zich nog een multifunctionele ruimte die dienst doet als bureau, ontvangst- of presentatieruimte.

Status

Procedure

Data

Oppervlakte

Medewerkers

Samenwerkingen